Lifestyle

Review: Fit met apps & wearables

27 oktober 2014
Fit met apps

Ben je al maandenlang bezig om fitter te worden en schiet het nog niet echt op? Wil je afvallen, je sportprestaties verbeteren of gezonder leven, maar heb je geen idee welke apps, wearables en andere tools je helpen om je activiteiten meetbaar te maken? Ga dan zeker het boek ‘Fit met apps & wearables’ lezen! Speciaal voor Urban Runners mocht ik dit boek reviewen.

Dit boek vertelt je hoe jij met apps en wearables je doelen sneller bereikt. Deze kun je afstemmen op jouw persoonlijke doelstellingen en een stappenplan, zodat je meteen aan de slag kunt. In dit boek wordt dat ook wel ‘fithacking’ genoemd: een methode om sneller en vooral slimmer fit te worden. Voor de beginnende sporter is het eerst deel vooral een aanrader; hier komen alle basiselementen naar voren komen en vind je een 12-stappenplan met acties die je kan ondernemen om een fit lichaam te krijgen. Ben jij inmiddels al een gevorderde sporter? Nice! In het tweede deel van het boek vind je namelijk een heleboel voorbeelden, tips & trucs en inspiratie zodat je nog beter kunt presteren.
1

Natuurlijk wordt de Apple Watch genoemd, maar het boek richt zich niet alleen op de producten van één fabrikant. Zo lees je ook van alles over sporthorloges en hartslagmeters, fietssensoren, slimme tennisbanen en zwembrillen die je hartslagzone met gekleurde lampjes doorgeven. Het boek zal je inspireren en motiveren door de aanpak en persoonlijke verhalen van topsporters en app-gebuikers. De kans is groot dat je nieuwe manieren ontdekt om fitter te worden. Het is een heel compleet boek; alle apps die er toe doen worden uitgebreid besproken. Als je ook benieuwd ben hoe de toekomst er uit ziet en hoe het zit met de privacy en datagebruik van deze technologische tools, dan is dit boek ook echt must read!

Zelf ben ik erg fan van de Nike+ app maar na het lezen van dit boek kan ik een aantal nieuwe gadgets op m’n verlanglijstje zetten! Daar kun je nooit genoeg van hebben, toch?! 😉

‘Fit met apps & wearables’ is vanaf nu te koop. Bekijk ook eens de bijbehorende site Fithacking.nl.

Liefs, Lindy

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply