Running

Adidas X Stella McCartney: sportcollectie 2015

8 januari 2015
Stella McCartney by Adidas

Al tien jaar heeft Stella McCartney haar sportlijn Stella McCartney by Adidas en ze heeft daar nu nóg een merk aan toegevoegd: Adidas StellaSport. Opvallend is dat de lijn kleuriger en goedkoper is dan haar eerste lijn. De prijzen van de schoenen kleding en accessoires variëren tussen de 20 en 100 dollar. De lijn spreekt daarom dan ook een jongere doelgroep aan.

Het is een vrolijke, frisse en opvallende sportswearcollectie. Dankzij de mix van performance en stijl speelt Stella met haar nieuwe merk in op de trend om de sportkleding ook juist buiten de sportschool te dragen. “Het Stella meisje gaat ermee van de universiteit naar de clubs en er is een verband tussen sport en technologie zonder enige stijl ervoor te moeten opgeven” zegt McCartney. Nieuw aan de lijn zijn de zelf-gestrikte vetergympen en topjes, beha’s en leggings in snel drogende Climalite stoffen.

Adidas StellaSport 2015

Adidas StellaSport 2015

Adidas StellaSport 2015
De sportlijn is vanaf 15 januari online te koop!

 

Liefs, Lindy

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply