Running

Reisverslag: in Berlijn voor de Honor Band Z1

3 november 2015
Honor

Berlin is always a good idea! Daarom was ik vorige week twee dagen in deze stad om samen met Honor hun eenjarig bestaan te vieren. Ook mocht ik hun eerste wearable uittesten voor de officiele release. De Band Z1: een minimalistische tracker die je slaap, stappen en verbrande calorieën bijhoudt.

Nadat ik samen met de rest van de groep vanuit Nederland ben aangekomen op het vliegveld Tegel, worden we met bussen naar ons hotel gebracht. Van daaruit worden we naar de feestlocatie gebracht; een toffe industriële locatie!

Honor

We worden bijgepraat hoe het Honor het eerste jaar is vergaan. Daarna mogen we de experience ruimte in waar we onder andere foto’s kunnen laten maken in de photobooth, een ruimte vol ballonnen in mogen en daarna in een psychedelic kamertje terechtkomen waar verschillende kleuren lichtflitsen elkaar afwisselen.

Honor

Daarna krijg ik dan eindelijk de Band Z1 om m’n pols. Wat is ‘ie licht! Leuk detail is het aluminium randje. Vind het ook leuk dat ‘ie wit is. Weer eens wat anders dan al die andere zwarte trackers. Na nog een paar drankjes en dansjes is het tijd om terug te gaan naar het hotel.

Honor Band Z1

De volgende dag ga ik de stad in, beetje de toerist uithangen en de Z1 verder uittesten natuurlijk . Halverwege de dag voel ik het horloge trillen en word ik gefeliciteerd; ik heb de 10.000 stappen behaald 🙂 Wat me opvalt is dat het horloge niet heel accuraat reageert op m’n aanraking; ik moet een paar keer tikken om ‘m eindelijk aan de praat te krijgen. Ook het naar boven en beneden swipen gaat niet altijd even snel, dat is dan wel weer een beetje jammer.

Honor

Maar hey, hij doet het verder prima! En de data die je krijgt is duidelijk en overzichtelijk. De tracker kost € 79, en dat vind ik een mooi prijsje. Hij is verkrijgbaar vanaf deze maand. Leuk cadeau voor de feestdagen!

Honor

Na al dat lopen door de stad heb ik wel een lekkere hamburger en frietjes verdiend. De tijd gaat opeens supersnel en dus moet ik rennend naar de bus richting het vliegveld. Toch nog op de valreep een aantal calorieën verbrand die ik daarna terugzie op de Z1 😉

(Fotografie: David Stegenga)

 

Liefs, Lindy

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply