Deze burger… Wat was ‘ie lekker! Of, wat waren ze lekker! Simple but significant. Zelfgemaakt. Moeilijk? Nope, kijk maar!
Wat heb je nodig?
- Rundergehakt (meteen uit de koelkast gebruiken, des te sappiger het vlees blijft)
- Peper en zout (niet gierig zijn, lekker veel peper gebruiken!!)
- Cheddar cheese
- Sla, tomaat en komkommer
- Rode ui (in ring)
- Hamburger broodjes
- Hipster plankje
- Prikkertjes (anders hou je de boel nooit bij elkaar)
- Bier!! (IJwit bijvoorbeeld)
- Servetjes (geloof me, it’s gonna be messy)
En dan?
- Vlees samen met peper en zout mengen, balletjes van draaien en plat maken
- Beetje olijfolie in de pan, daarna je hamburgers erin. Regelmatig keren. In zo’n 15 minuten bakken.
- Ondertussen je sla, tomaat, komkommer en ui snijden
- Broodjes doormidden snijden en in laatste 2 minuten even grillen
- In laatste minuut (na laatste keer keren) plak cheddar cheese op je burger leggen
- Burger opbouwen: sla op broodje, burger, tomaat, ui, komkommer en bovenkant broodje erop
- Prikker erin, bier uit de koelkast halen en eten maar!
Enjoy! Liefs, Lin
No Comments