Running

Running shoot in Utrecht

12 mei 2016
Lindy Prins

Bij een blog horen leuke foto’s en het is knap lastig om steeds weer nieuwe selfies te maken. En ik vind het ook leuk om verschillend beeldmateriaal te hebben. Collega Larissa maakt vaker (mooie) foto’s en samen we besloten we om Utrecht in te gaan en running shots te maken. 

Running stairs

Na het werk waren we rond 17:30 uur buiten bij de trappen van Utrecht Centraal. Het was erg mooi weer, veel beter dan voorspeld. De zon scheen, het licht was erg mooi! Voor de shoot hadden we samen een Pinterest board gemaakt met inspirerend beeld. De trappen zaten vrij vol met mensen die van de zon genoten. We zochten de vrije plekken op en hebben een paar echt vette shots gemaakt! Heb daarvoor een aantal keer de trap op en neer moeten rennen, maar het was het waard.

IMG_7829
Daarna was het tijd om naar het park te gaan en echt te gaan rennen! Blijft toch lastig om er dan nog een beetje leuk op te staan. Na een paar shots verder heb ik me omgekleed en daarna nog een keer. We hadden er echt lol in, erg leuk om samen te doen. Volgens mij zit er genoeg mooi beeld tussen! Erg benieuwd naar het eindresultaat. Zal de foto’s de komende tijd hier en op m’n Instagram delen 🙂

Schermafbeelding 2016-05-15 om 21.59.34
Liefs,
Lin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply