Food

Italiaanse homemade pastasalade

13 mei 2016
IMG_7800

Pasta, I love it!! Het is makkelijk, snel en lekker. En om het een beetje healthy te houden wil ik er nog weleens een salade van maken. Best of both worlds combined. Zeker op een zomerse avond. Met een koel drankje ervan. I love it. Maar dat had ik al gezegd hè? Zelf maken? Lees mee!

Wat heb je nodig?

  • 75 gram rucolaslamelange
  • 100-150 gram fusili pasta
  • Parmezaanse kaas
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Cherry tomaatjes
  • Pijnboompitten
  • Italiaanse ham
  • Pesto (uit een potje of zelfgemaakt > nog lekkerder!!)
  • Diep bord
  • Lekker, koel drankje (G&T of gewoon lekker spa rood met zomerfruit)

En dan?

  • Kook de pasta (zo’n 8 minuten)
  • Bak de pijnboompitten in koekenpan bruin (gaat snel hard, dus goed in gaten houden)
  • Was de sla
  • Snij de cherry tomaatjes
  • Meng de pasta, cherry- en zongedroogde tomaatjes mét olie, pesto, parmezaanse kaas, pijnboompitten en slamelange door elkaar en serveer dit op diepe borden. On top: de Italiaanse ham.

Enjoy!

Liefs,
Lin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply