Lifestyle Running

Van uitstel komt afstel (en leuke dingen!)

15 mei 2016
IMG_7596

Vorige week begon top, fijne training, goede werkdag. Dinsdagavond songfestivalfeestje en woensdag een hele leuke fotoshoot gedaan met collega Larissa (foto’s volgen snel!). Donderdag had ik een training gepland, maar die moest ik wel voor m’n werk doen. Ik had geen zin en besloot ‘m naar vrijdagochtend te schuiven. Maar, van uitstel komt afstel. Maar ook rollende keukens, Toppers, en songfestivalfeestje.

Vrijdag bleek toch niet zo geschikt om te gaan lopen. Het leven kwam tussendoor, fair enough. ’s Avonds ging ik met een groepje naar de Toppers, was top! Ik had bedacht om de training van donderdag naar zaterdag te verschuiven, maar ook dat kwam er niet van. Zaterdag werd een chill-dag en bestelde ik spareribs als avondeten. Zo geen zin in koken. ’s Avonds ging ik de finale van songfestival bij vriendin Renee in de kroeg kijken met een groepje. Supergezellig!

Ok, nog eentje dan

En vanochtend kon ik uitslapen en dat was erg fijn. Zeker als je twee avonden achter elkaar laat (of zeg maar vroeg) je bed vindt. Vanochtend moest ik écht van mezelf gaan lopen. Maar ik kwam nog niet van de bank af en zette nog een aflevering van Californication op Netflix op. Om 13:00 uur was ik er mentaal klaar voor. Enige vraag was nog; wat wordt m’n route? Ik had een 75 minuten training staan. Maar eenmaal buiten ben ik gewoon gestart met rondje Sloterplas, en daarna nog een.

Netflix marathon

Het ging beter dan verwacht. Ergens voelde ik me schuldig over het weekend, de drankjes en alles. Hoe je voelt hoe je lichaam het probeert te verwerken. Wetende dat je lekker bezig bent geweest de afgelopen tijd. En hoe je je dan voelt na een paar korte nachten. Zelfdiscipline is dan niet altijd leuk. Waarom maak ik het mezelf zo moeilijk? Op Instagram zie ik PR’s verbroken worden. En ik doe een Netflix marathon.

Don’t overthink it

De 75 minuten duren niet eens zo gek lang en ik ben blij dat ik ben gegaan. Yes! Stop the overthinking. Straks lekker, normaal eten kopen en koken. En lekker rustig aan, ook genieten van even niks doen, niks moeten. Ik moet eigenlijk stofzuigen. Maar stofzuiger is overleden, kapoet. Jammer dan.

Maar hey, ik ben gegaan vandaag, ben gaan lopen. Heb superleuke dagen gehad. Heb een training gemist. Vergaat de wereld daardoor? Nee. It’s ok. Morgen weer een dag, nu eerst nog een aflevering van Carlifornication!

Liefs,
Lin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply