Lifestyle

Must go: Taste of Amsterdam 2016

26 mei 2016
Taste of Amsterdam

Tijdens Taste of Amsterdam kun je een of meerdere dagen genieten van een selectie van toprestaurants uit Amsterdam en omgeving. Het is een ‘restaurant festival’ waar je de kans krijgt om de beste chefs en keukens op één plek te vinden en te proeven. De grootte van de gerechten zijn afgestemd zodat je van meerdere restaurants iets te kunnen proeven. Kan niet wachten om er weer heen te gaan!

Vorig jaar was het namelijk top! Goed gezelschap, lekker eten en drinken. Heerlijk. Je kunt niet alleen lekker eten en drinken op Taste, maar ook zelf deelnemen aan activiteiten. Zo kun je zien hoe bekende chef-koks hun lekkerste gerecht bereiden, je kunt zelf aan de slag in de keuken als kok of bakker en je kunt genieten van heerlijke wijnproeverijen met Franse wijnen.

Ook dit jaar is AEG weer hoofdsponsor en hebben ze speciale kortingsactie: twee tickets voor de prijs van een. Bekijk ook de trailer van hun nieuwe culinaire documentaire Tasteology die de ultieme smaakbeleving blootlegt.

Taste of Amsterdam vindt plaats van 2 t/m 5 juni in Amstelpark in Amsterdam. Ga jij er ook naartoe?

Liefs,
Lin

Photocredits: facebook.com/tasteofamsterdam

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply