Lifestyle Running

Runner’s World Runfluencer Event

4 juli 2016
Groepsfoto Runfluencers

Afgelopen donderdag was ik aanwezig tijdens het runfluencers event van Runner’s World. Met een aantal andere bloggers werden we bij Run2Day op de Overtoom in Amsterdam verwacht. Het werd een kleurrijke avond!

Rond 18:00 uur liep ik de winkel binnen en kreeg ik een zomers welkomstdrankje. Er stonden heerlijke salades klaar en tijdens het eten kregen we een presentatie van Weleda. We kregen meer informatie over hun speciale Arnica sportlijn die bestaat uit een massageolie, douchegel, sport gel en sport bad. Later op de avond kregen we de kans om de producten zelf te ervaren!

Runpops

Na het verhaal van Weleda was het tijd voor Saucony (spreek uit als Sah-koh-nie) om meer over hun nieuwe lijn te vertellen: Runpops. De lijn bestaat uit bestaande modellen die ze in een kleurrijk jasje hebben gestoken. Ze kwamen namelijk op het idee omdat ze in Amerika vaak waterijsjes na een run uitdelen. In Nederland krijgen we meestal AA’tjes of Bavaria 0.0’tjes uitgereikt. Ik vind de Saucony Runpops daarom ook mooi gevonden; leuk bedacht haakje 🙂

Picture that!

En die runpops, die moesten natuurlijk getest worden. We haasten ons naar de stapel schoenendozen om onze maat uit te kiezen. Ik kreeg de Kinvara 7. In het geel. En ik heb het nooit zo op geel. Maar deze schoenen vond ik echt gaaf!! Ik riep dat ik ze ook casual zou dragen. Ze zaten erg lekker. Fijne demping, liep wel lekker. Hoe zouden ze voelen tijdens het rennen? Let’s go outside!!

Na het verhaal van Saucony begaven we ons snel naar buiten, telefoon mee, maakten we een groepsfoto en doken we met z’n allen het Vondelpark in. Daar kregen we onder leiding van Joyce Bongers een smartphone workshop. Ze fotografeert o.a. voor GirlsLove2Run en maakt supermooie foto’s.Check ook haar Instagram account voor inspiratie 🙂 Joyce legde ons uit hoe je nou die ene mooie foto maakt tijdens het rennen. Welke filters werken het beste en welke apps kun je daarvoor gebruiken?

We kregen de opdracht om in tweetallen een originele foto naar aanleiding van haar meegebrachte voorbeelden te maken. Zij gaf ons inspiratie en tips die we meteen konden toepassen.

_RUN6677

Pop some color!

Rennend, springend en stretchend begaven we ons als colorfull groepje door het park en probeerden we de gaafste foto’s te maken. Op deze hashtag-pagina vind je een leuk overzicht van de foto’s van deze avond.

Saucony Runpops

Ice, ice baby

Na zo’n drie kwartier renden we weer terug naar Run2Day waar we konden bijkomen met zelfgemaakt ijs. Paprika, aardappel en spinazie (met limoen) ijs wel te verstaan. Klaargemaakt door Jacques Vos (voorzitter Vereniging Ambachtelijke IJsbereiders). Vol passie vertelde hij aan het begin van de avond over de ingrediënten en het bereiden van het ijs. Dapper als ik was, waagde ik me aan het paprika ijs. Dat was ook meteen de minst favoriete smaak.

Weleda had voor ons voetenbadjes klaargezet zodat we onze voeten een heerlijke behandeling konden geven voordat we weer naar huis gingen.

_RUN6728
Met zachte voetjes en een goodiebag vol Weleda producten verliet ik Run2Day. En yes, we mochten de Runpops houden. Natuurlijk kon ik het dit weekend niet laten om ze ook gewoon casual te dragen 😉

Saucony Runpops
Thanks Runner’s World, Run2Day, Saucony, Weleda, Jacques Vos en Joyce Bongers voor deze mooie avond!

Liefs, Lin

Photocredits: Ramiro Ameniero

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply