Lifestyle

Nieuw doel! 48 Hours of Adventure

6 november 2016
Zweden-Huski-snowkiten-Zout-Fotografie-13-van-26

Na m’n eerste halve marathon van afgelopen maand ‘moest’ ik op zoek naar een nieuw doel. Nou, ik heb ‘m gevonden hoor! Nah ja, doel… Het is eigenlijk een uitdaging. Ik ga namelijk het ’48 Hour of Adventure’ aan. Het idee voor dit avontuur is heel spontaan op een regenachtige zondagochtend ontstaan… En het is zo gaaf!

Die zondag zou ik eigenlijk samen met Rein van Zout Fotografie wat herfstbeelden voor m’n site schieten. Maar regen gooide roet in het eten.

Al append kwamen we op het ‘48 Hour Challenge: kamperen in de Alpen‘ avontuur dat Rein vorige maand met Erlinde van Run-way Girls beleefde. Of ik nog een ‘tof plan’ had was zijn vraag in de app. Nu staat er al een tijd iets op hoog op m’n bucketlist. Iets wat ik écht een keer in m’n leven wil zien. Meemaken. Beleven. Ik appte m’n must-see en kreeg de reactie: “wanneer gaan we?”.

Ok, dus: what’s the plan?

Het Noorderlicht bekijken!! Hoe gaaf is dat! I’m so excited 😀 Waar en wanneer is nog niet concreet, maar we gaan binnenkort plannen maken.

Maar Lin, hoe zie je dat voor je? Die kou, in een tentje slapen…

Ja, wow, heftig. Ik heb nooit echt gekampeerd. Ok, ik slaap weleens in een hutje (lees: huisje) op de hei (lees: Veluwe) bij m’n ouders. Heb weleens een survival weekend in de Ardennen meegemaakt en een trailrun in Cornwall gedaan. Oja en twee nachten in een tent geslapen in Noord Frankrijk (in de zomer). Tot zover mijn hike-, en kampeer ervaring. Helemaal klaar voor dit avontuu dus. HA HA! Misschien kunnen we een compromis sluiten: een nacht in een tentje, de andere nacht in een blokhut bivakeren…

Uit die comfort zone

Dus dat. Je moet zelf je avonturen creëren. Ik wil zoveel. Je moet het soms gewoon maar gaan doen. Uit die comfort zone. Ja, het wordt vast heel koud. En ik heb nul ervaring wat betreft het kampeerleven. Ik ben best een planner en hou van controle op een situatie. Maar ik hou ook van loslaten, nieuwe dingen proberen. En van genieten. Volgens mij is het Noorderlicht dat allemaal waard.

Wordt vervolgd dus! Enne, tips & tricks zijn heeeeel erg welkom 🙂

Liefs,
Lin

Photocredit: Zout Fotografie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply