Home Retreat

Spiritueel Retreat: De Ontmoeting

18 september 2022

Heel trots ben ik op het feit dat ik samen met mijn moeder (en drie andere heel bijzondere vrouwen!) in 2023 het spirituele retreat De Ontmoeting organiseer.

Een volledig ontzorgd retreat met praktische workshops op het gebied van(zelf)healing, contact leggen met de spirituele wereld, het ervaren van de krachtige werking van je energetisch systeem én optionele 1-op-1 sessies.

Over De Ontmoeting
Heb jij altijd al willen kennismaken met Mediumschap of je kennis hierover willen uitdiepen en de krachtige werking van Healing willen ervaren? Deze onderwerpen vormen samen met Familieopstellingen de rode draad van dit spirituele retreat. In dit weekend ga je ervaren welke mooie inzichten er voor jou zijn en welke verbanden je kunt leggen. Het is ook “uit je hoofd gaan”, oefenen met voelen en bewegen.

Praktische informatie

  • Datum: Vrijdag 16 t/m zondag 18 juni 2023
  • Locatie: Centrum Athanor, Lochem. Adres: Hooislagen 9, 7241 NJ (centrumathanor.nl)
  • Aantal beschikbare plaatsen: maximaal 10
  • De kosten bedragen € 595 per persoon. Dit bedrag is inclusief 2 overnachtingen op een eenpersoonskamer (met eigen badkamer en toilet tot je beschikking), ontbijt, vegetarische maaltijden en thee/koffie
  • Met live demonstratie Mediumschap op zaterdagavond 17 juni door gerenommeerd medium Kitty Woud (kittywoud.com)
  • Het team van De Ontmoeting bestaat uit: Montse Gómez García, Yvonne Hoogerdijk, Lindy Prins, Carola Baars en Mariël van Beers

Aanmelden?

Op de site van Licht en Inzicht vind je meer informatie!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply