Home Retreat

Open huis SOY: 14 mei en 10 juni

18 maart 2023

Op zondag 14 mei én zaterdag 10 juni opent SOY, de plek van ontwaken en bewustzijn, haar deuren! We ontvangen je met open armen en laten je graag (gratis) kennis maken met mediumschap, familie opstellingen, healing, tarot en readings!

De sessies die je kunt volgen:
Healing: Mariël van Beers
Familie-/voorouderopstelling: Yvonne Hoogerdijk
Tarot: Carola Baars
Reading: Lindy Prins
Demonstratie Mediumschap: Montse Gómez Garcia & Howard Sievers

Of je nu nieuw bent in de wereld van spiritualiteit of al een ervaren beoefenaar bent, SOY heeft voor elk wat wils. Deze dagen zijn de ideale gelegenheid om ons te leren kennen, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van een dag vol inspiratie en positieve energie.

Deelname: gratis (aanmelden is niet nodig)
Tijd: 10:00 – 16.30 uur (vrije inloop)
Locatie: Almere, Centrum SOY, Xenonstraat 156

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply