Reading

Soms kom je op een punt in je leven dat je het gevoel hebt “vast te zitten”. Je weet even niet hoe je verder moet, welke keuzes je moet maken of dat je het gevoel hebt dat je geblokkeerd wordt. Dat kan op allerlei redenen hebben en betrekking hebben op bijvoorbeeld je werk, relatie(s) of je dromen en ambities. Een reading geeft (meer) inzicht in jezelf en kan daarmee bijdragen aan je eigen groei en ontwikkeling.

Wat is het en hoe werkt het?
Tijdens een 1-op-1 reading stem ik intuïtief op jouw energie af. Dat doe ik door een aantal keer om je naam te vragen. Vanuit deze afstemming neem ik de informatie op verschillende manieren en in vormen waar. De ene keer is dat voornamelijk in woorden en beelden. Maar het kan ook in kleuren, geuren en of klanken naar voren komen. Deze waarnemingen koppel ik neutraal aan je terug. Tijdens de reading kijk ik naar jouw levensthema, dat wat er op dit moment speelt en wat er (nog) gezien mag worden.


Een reading is altijd een momentopname en heeft daarmee ook een thema. Ik raad je aan om niet elke maand een reading te doen. De informatie uit een reading heeft namelijk de tijd nodig om te landen, te zakken en om te doorleven. Soms is het zelfs zo dat informatie uit de reading na een aantal maanden echt ‘landt’.

Hoe ziet een reading eruit?
Een reading van mij bestaat uit drie delen. Zo kijk ik eerst naar het algemene deel. Dat doe ik aan de hand van het beeld van een boom. Een prachtige metafoor om te beschrijven wat zich nu aandient en of het een ouder of huidig proces/thema symboliseert. Ik kijk naar de boomstam (zegt iets over de ontwikkeling), de wortels (waar komt de voeding vandaan), de takken (hoe reiken die uit) en blaadjes (welke kwaliteiten komen naar voren), leeftijd van de boom, etc.

In het tweede deel kijk ik naar jouw chakra-systeem en dat gaat meer over je binnenwereld (hoe ga jij om met emoties: hou je die binnen of kun je ze gemakkelijk delen). Ik kijk dan voornamelijk naar waar het stroomt en ook of er blokkades zijn die benoemd mogen worden (zodat het juist weer kan stromen).

Vervolgens komen we aan bij het derde deel van de reading: hier neem ik je aura-lagen waar. Dit laatste deel gaat over hoe je naar buiten uitreikt.

Ik rond een reading graag af met een tarot / inzichtkaart uit een van mijn kaartendecks. Het is een mooie afronding van de informatie uit de reading zelf.

In welke vorm?
Vanuit ons eerste contact (telefonisch, per mail of app) plannen we een afspraak in. Het liefst spreek ik live met je af. Maar online kan ook! Het voordeel van elkaar fysiek ontmoeten is de hele beleving er omheen. Zo ontvang ik je graag in mijn praktijk aan huis. Na een korte kennismaking met wat drinken en wat lekkers bereid ik me op de reading voor. Daarna vraag ik om je naam en gaat de reading van start. Ik neem de reading voor je op. Zo kun je de opname wanneer je wilt nog eens op je gemak terugluisteren.

Wil je een afspraak maken voor een reading? Neem dan contact met me op. Bekijk hier het tarief.