Reviews

Readings

Zoë: “Ik heb een mooie reading van Lindy mogen ontvangen. Wat een bijzondere ervaring was dat! Lindy voelde direct heel vertrouwd en lief aan, iemand met een mooie ziel. Hierdoor voelde ik dat ik mijzelf open kon stellen. De dingen die Lindy zei raakte mij echt diep in m’n ziel. Het klikte gewoon. Telkens als ze met haar ogen dicht zat, kreeg ik tranen. Ze wist niks van mij, behalve mijn naam. En toch wist ze eigenlijk alles. Lieve Lindy, dankjewel voor dit mooie cadeautje. Je bent een engel!”

Dorien: “Wat een prachtige reading heeft Lindy mij gegeven. Ondanks dat dit op sommige punten best confronterend was, is dit natuurlijk ook een goed moment om ermee aan de slag te gaan. Mij kwetsbaar opstellen en het mogen ontvangen verdien ik. Dit heeft Lindy mij laten inzien. Ik geef heel veel, maar ontvangen vind ik lastiger. Bedankt dat je mijn ogen geopend hebt en nogmaals bedankt voor de mooie reading en ons fijne gesprek.”

Eveline: “Een reading door Lindy is een cadeau aan jezelf. Lindy is enerzijds lekker praktisch. Het maken van onze afspraak ging soepel, de uitleg m.b.t. de sessie was helder, en de geluidsopname zat dezelfde dag nog in mijn mailbox. Anderzijds heeft zij een open en warme persoonlijkheid, waardoor ik mij meteen op mijn gemak voelde tijdens mijn eerste sessie, die ik toch best spannend vond. Tijdens de reading werd ik op een als vanzelfsprekende manier door Lindy meegenomen naar mijn innerlijke wereld en energie, naar wat de essentie is van wat zich wat daar afspeelt. Ik heb inzicht verkregen in wat ik daar ervaar, in mijn heden en verleden, en hoe ik hier (anders) naar kan kijken. Alsof Lindy een verhaal over mezelf heeft verteld; heel bijzonder om te krijgen. Eigenlijk is het dus juist ook wel iets om een ander cadeau te geven; tip voor de kerst!”

Sam: “Ik heb een prachtige reading van Lindy mogen ontvangen. Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak. Alleen met mijn naam, kon ze een prachtig verhaal vertellen. Een verhaal dat gelijk stond aan mijn leven. Ze gaf mij inzicht in het verleden, het nu en de toekomst. Dit heeft mij heel veel kracht gegeven. Lieve Lindy, heel erg bedankt voor deze prachtige ervaring. Ik zal het nooit vergeten.” 

Retreat De Ontmoeting juni 2022

Deelnemer Thomas: “Bedankt voor een prachtige Ontmoeting. Sommige mensen schrijven een woord alleen met een Hoofdletter als de invloed ervan niet kan worden overschat. Zulke leuke mensen mogen ontmoeten en zo’n diepgewortelde ontmoeting met de natuur. Lochem is een fijne energieke plek. Een fijne kok verzorgde onze maaltijden waarvan we samen genoten hebben. Het begeleidingsteam bestond uit vijf unieke individuen die samen een heerlijk weekend met ons mogelijk hebben gemaakt. Ieder mocht stralen op zijn eigen manier. Ik voel diepe dankbaarheid dat ik naar mijn intuïtie heb geluisterd om dit te beleven. Dankbaar ook voor alles en iedereen met wie ik dit heb mogen delen. Meer dan voor herhaling vatbaar en ik kijk uit naar de volgende (verdiepende?) Ontmoeting.”

Deelnemer Ingrid: “Het grootste deel van mijn leven was ik vooral links-breinig/rationeel bezig en gelijktijdig er overigens wel van overtuigd dat er meer tussen hemel en aarde is. Een soort van scheefgroei / disbalans? Dit prachtige weekend, in een zeer inspirerende omgeving, met alle meditaties, technieken, ervaringen welke door een ieder gedeeld werden in het volste vertrouwen en openheid, heeft er voor gezorgd dat ik (het moest uiteraard eerst bezinken) ervaarde en aanvaarde “aan te staan” waardoor er meer balans ontstond. Dank daarvoor en …beslist voor herhaling vatbaar.”