Home

Wat is een reading?

11 mei 2022

Tijdens een 1-op-1 reading stem ik intuïtief op jouw energie af. Dat doe ik door een aantal keer om je naam te vragen. Vanuit deze afstemming neem ik de informatie op verschillende vormen waar. De ene keer is dat voornamelijk in woorden en beelden. Maar het kan ook in kleuren, geuren en of klanken naar voren komen. Deze waarnemingen koppel ik neutraal aan je terug. Tijdens de reading kijk ik naar jouw levensthema, dat wat er op dit moment speelt en wat er (nog) gezien mag worden.

Een reading is altijd een momentopname en heeft daarmee ook een thema. Ik raad je aan om niet elke maand een reading te doen. De informatie uit een reading heeft namelijk de tijd nodig om te landen, te zakken en om te doorleven. Soms is het zelfs zo dat informatie uit de reading pas na een jaar echt ‘landt’.

Hoe ziet een reading eruit?
Een reading van mij bestaat uit drie delen. Zo kijk ik eerst naar het algemene deel. Dat doe ik aan de hand van het beeld van een boom. Een prachtige metafoor om te beschrijven wat dient zich nu aandient en of het een ouder of huidig proces/thema symboliseert. Ik kijk naar de boomstam (zegt iets over de ontwikkeling), de wortels (waar komt de voeding vandaan), de takken (hoe reiken die uit) en blaadjes (welke kwaliteiten komen naar voren), leeftijd van de boom, etc.

In het tweede deel kijk ik naar jouw chakra-systeem en dat gaat meer over je binnenwereld (hoe ga jij om met emoties: hoe je die binnen of kun je ze gemakkelijk delen). Ik kijk dan voornamelijk naar waar het stroomt en ook of er blokkades zijn die benoemd mogen worden.

Vervolgens komen we aan bij het derde deel van de reading: hier neem ik je aura lagen waar. Dit laatste deel gaat over hoe je je verhoudt ten opzichte en naar de buitenwereld.

Ik rond een reading graag af met een tarot / inzichtkaart uit een van mijn kaartendecks. Het is een mooie afronding van de informatie uit de reading zelf.

Meer weten? Bekijk dan deze pagina!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply