Home

Reading & opstellingen

11 september 2023

Leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen! Misschien ben je hier via via terechtgekomen. Misschien ook niet. Ik weet in ieder geval dat toeval niet bestaat. Zo kreeg ik van jongs af aan de nieuwsgierigheid naar intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling van mijn moeder mee. Deze honger naar bewustzijn bracht me naar de cursus Intuïtieve ontwikkeling en vervolgens naar de Reading beroepsopleiding die ik eind 2022 met succes heb afgerond. Daarnaast ben ik me meer met systeemwerk bezig gaan houden en heb ik in 2023 de opleiding tot systemisch (team)coach bij ICM opleidingen gevolgd. Naast de readings bied ik ook (organisatie)opstellingen aan.

In het dagelijks leven ben ik communicatiedocent en leercoach en geef ik ook in die omgeving de ruimte aan energetische bewustwording. Zo verzorg ik wekelijk een mediatiesessie voor mijn studenten. Als aanvulling hierop volg ik op dit moment de opleiding Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT).

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply